Laatste nieuws


Dec 22

Hiermee gaat het allemaal gebeuren

2010 Door Alain om 14:16

Lars en Alain klaar voor de Arctic Challenge 2011

Om ijs, weinig licht en lage temperaturen tot -40 graden te kunnen trotseren, rijden we ook a.s. januari weer in een 4×4 VW Touareg volledig gereed gemaakt voor de challenge. Zo is de auto o.a. voorzien van extra verlichting, spijkerbanden (+een volledige set extra banden), speciale vloeistoffen etc.

Speciaal voor de sponsors en media hebben we gisteren bijgaande foto’s gemaakt, echter zijn er inmiddels nog weer 2 extra sponsors bijgekomen: Brother en Het Bandencentrum Almelo.

Het is nog steeds mogelijk een goed doel/bijzonder project uit omgeving Almelo aan te melden. Het goede doel/bijzondere project welke wij kiezen zal maarliefst 1000 euro ontvangen. We hebben al diverse leuke tips gehad maar we maken pas in januari een definitieve keuze.

Reacties (10)Dec 21

Goed doel gezocht!

2010 Door Lars om 09:43

1000 euro voor uw goede doel!

1000 euro voor uw goede doel!

Tijdens de Arctic Challenge van 2009 hebben we door sponsoring bijgedragen aan het aanpakken van (digitaal) pesten bij kinderen in het basisonderwijs.

In 2011 zoeken we opnieuw een bijzonder project om te sponsoren en daarvoor hebben wij uw hulp nodig!

We willen graag van u, onze klanten en fans, weten welk goede doel een sponsoring van € 1.000 verdient.

Klik hier voor meer informatie….

Reacties (5)Dec 16

Daar zijn we weer!

2010 Door Alain om 13:23

In januari 2009 deden wij mee aan de Arctic Challenge en hebben vele dagen en nachten nonstop gereden, kilo’s m&m’s gegeten, ijzige wegen bereden, klamme broodjes verwerkt en eskimo oma’s getrotseerd. Daar moesten wij de afgelopen 2 jaar flink van bij komen, maar in januari 2011 doen wij wederom mee als team Shock Media & Multimedia Center (team 7)! Ook dit jaar rijden we weer in de VW Touareg zoals op de foto hiernaast te zien, volgende week plaatsen we meer foto’s. Momenteel zijn we druk bezig met de voorbereidingen van deze geweldige uitdaging.

We danken alvast onze sponsoren die dit jaar (weer) vertrouwen in ons hebben: Q Motion, BIT, Yanec, HP, Ahead-IT, ICIDU en Jazet! Meer sponsors zijn uiteraard welkom, er zijn nog wat leuke plekjes op de auto vrij.

We houden jullie op de hoogte. Voor nu vast wat klassiekers om weer in de stemming te komen:

Reacties (8)