Onze sponsoren


Mede dankzij de onmisbare en gulle giften van onze sponsoren kan de Arctic Challenge van 2011 voor ons plaatsvinden. Wij danken:

Q-Motion PC’s zijn computersystemen van hoge kwaliteit en worden gebouwd door Quote Components BV. Quote Components is al sinds 1987 actief in de computerbranche en levert uitsluitend via een dealernetwerk. Q-Motion staat voor onbezorgd computeren. Dat wordt gewaarborgd door een eigen assemblagelijn met deskundig, gemotiveerd personeel en sterk inkoopbeleid met daardoor een uitmuntende prijs-kwaliteit verhouding.
  HP is een technologiebedrijf dat in meer dan 170 landen actief is. Wij ontwikkelen technologie en diensten die oplossingen bieden voor de problemen en uitdagingen van mensen en bedrijven en die hen helpen hun mogelijkheden, aspiraties en dromen te verwezenlijken. HP ontwikkelt nieuwe methoden en ideeën om ervaringen met technologie eenvoudiger, waardevoller en vertrouwder te maken en de manier waarop onze klanten leven en werken te verbeteren.
  Jazet Sign & Print. Dynamisch, creatief, effectief en actief in ‘uitvoerende’ reclame, met name gespecialiseerd in het realiseren van kwalitatief hoogwaardige reclameobjecten zoals: beursproducten, bewegwijzering, full colour prints, gevelreclame, lichtreclame, presentatiesystemen, raamfolie, reclameborden, reclamezuilen, relatiegeschenken, spandoeken, stickers, vlaggen, voertuigreclame etc. Wij realiseren reclameobjecten maar op één manier: de juiste. Wij presenteren uw boodschap op indringende manier. Een klein, gedreven en vakbekwaam team maakt van uw boodschap meer dan reclame. En dat werkt overtuigend. Al bijna 15 jaar succesvol.
Het Bandencentrum is de grootste bandenspecialist van Almelo. Snel en professioneel bandenadvies gaat bij ons samen met een kwaliteitsproduct voor elk budget. Onze specialiteiten zijn: banden, monteren, balanceren, uitlijnen, remservice, lichtmetalen wielen, APK, winterbanden (ook verhuur) en opslag banden (zomer/winter).
Op zoek naar een storage of VPS oplossing, server, bladeserver of workstation? Dan bent U aan het juiste adres!
Kijk even op onze website en configureer enkele systemen naar wens met onze gebruiksvriendelijke configurator. U kunt vervolgens een volledig vrijblijvende offerte aanvragen of onmiddellijk bestellen via ons bestelsysteem.
   Accessoires en onderdelen voor computers en laptops
BIT is een zakelijke ISP die zich toelegt op geavanceerde maatwerkoplossingen voor elektronische communicatie. We leveren, in samenwerking met onze partners, onder meer oplossingen op het gebied van snelle internetverbindingen, koppeling van bedrijfsvestigingen, telewerken, failsafe hosting, e-mail, outsourcing en glasvezel-infrastructuren. Klanten waarderen onze onafhankelijke, open opstelling en no-nonsense aanpak.
Een laptop gebruiken in de bittere kou? Bijvoorbeeld tijdens de Arctic Challenge? Dan is er wel een goede stroomvoorziening nodig: via een autolader of met een extra accu. Daarvoor zijn YANEC® accu’s en adapters bij uitstek geschikt; deze blijven zelfs in extreme omstandigheden uitstekend presteren.
Brother produceert onder andere: laser-, kleuren laser-, en matrixprinters, donorrol- en laserfaxen, laser en kleuren inkjet multi-function-centers, beletteringsystemen, cool laminators, stampcreators, naai-, borduur en lockmachines. Brother producten zijn van uitstekende kwaliteit, wat bereikt wordt door continue controles uit te voeren vanaf de fabricage van het product tot en met de aflevering en eventuele installatie bij de klant.
Vele modellen laarzen, boots en schoenen in de kleuren grijs, blauw, zwart, zilver, cognac en allerlei combinaties hiervan snakken ernaar om door u gepast te worden. Want naast de leukste modellen zorgen we juist voor de merken die om hun goede pasvorm bekend staan, zodat u lekker dit hele winter door kunt stappen. Dames, heren en kinderen hebben door het grote aanbod en de persoonlijke zorg van ons ervaren personeel grote kans van slagen. Zelfs met een eigen steunzool is de keuze enorm te noemen en door een goede merkenopbouw ook zeer betaalbaar! Kom dus langs en laat u verrassen…
De markt voor personen- en rolstoelvervoer is een dynamische markt. Taxibussen moeten vooral multifunctioneel zijn om een gezond rendement op te leveren. Dat vraagt om flexibele configuraties die snel om te bouwen zijn. In die markt zet Smartfloor de toon met TNO- en TÜV-goedgekeurde modulaire lichtgewichtvloeren en toebehoren.