Over ons


Alain & Lars tijdens het trainingsweekend 2009 in het Zwarte Woud, Duitsland

Lars & Alain

Lars en Alain zijn ruim 13 jaar bevriend en daarnaast ook zakenpartners. Lars (1973) is inmiddels ruim 7 jaar eigenaar van het bedrijf Multimedia Center, de grootste winkel in computerapparatuur en computerdiensten in Almelo en wijde omgeving en 2-voudig winnaar van de ICTWaarborg award “Beste Computerwinkel van Nederland”. Alain (1981) is inmiddels al 12 jaar eigenaar van het bedrijf Shock Media BV, een Internet Service Provider met duizenden klanten waaronder particulieren, bedrijven en diverse overheidsinstellingen.

In 2009 schreven wij (nog onwetend over wat er ging komen) over onze deelname: 

Lars over Arctic Challenge

View Lars Elferink's profile on LinkedIn

Het kan niet anders dan weer een fantastische ervaring worden om de Arctic Challenge opnieuw te rijden. De vorige Challenge (2009) was in één woord adembenemend. Hopelijk voert deze Challenge ook langs de mooie fjorden en berggebieden die ik toen gezien heb. Het beloven lange dagen (en nachten) te worden, maar het is het ongetwijfeld waard. We hebben vele collega-ondernemers, leveranciers en klanten bereid gevonden om een deel van de kosten voor hun rekening te nemen. Zoveel zelfs dat we ook nog een behoorlijk bedrag kunnen schenken aan het goede doel. Dat is natuurlijk helemaal geweldig. Een mooie persoonlijke uitdaging, een opvallende zakelijke activiteit en dan ook nog met oog voor het goede doel. Super!

Alain over de Arctic Challenge:

View Alain Gotz's profile on LinkedIn

Temperaturen van -40? Heerlijk! Ik zit liever dik ingepakt met -40 op een ijsberg, dan met +40 in mijn zwembroek op een strand in Spanje. Daarnaast rij ik graag auto en doe dat ook regelmatig in mijn 350z. Om vervolgens samen met een goede vriend deze challenge aan te gaan, reclame te maken voor mijn bedrijf én een goed doel te steunen maakt het helemaal compleet. Er zijn voor mij eigenlijk geen redenen om niet mee te doen! Of we winnen of verliezen, het lijkt me een geweldige uitdaging en een mooie ervaring.