Aparte landen die Baltische staten

Jan 21

2011 Door Alain om 19:11

Een Nederland lees je in de krant als een verwarde man met zijn scootmobiel de snelweg op gaat. Hier in de Baltische staten is het totaal normaal, in totaal gecamoufleerde kleding, op de snelweg te lopen. Of zonder licht en met zwarte kleding op de snelweg te fietsen. En het is ook echt volledig onduidelijk wat die mensen daar dan doen en hoe ze daar ooit zijn gekomen. Deze bijzondere situaties spelen zich namelijk af op plekken waar je echt never nooit iemand zou verwachten. We hebben ook nog een loslopende hond over de snelweg zien rennen en volgens de borden kunnen we ook mensen te paard tegen komen… dus wie weet wat ons nog te wachten staat :)

Verder zien we niet veel van de omgeving, we rijden in het donker. Maar de weggebruikers zijn over het algemeen bijzonder vriendelijk in het je voorbij laten gaan.

We zijn Estland al uit en rijden nu door Letland en het is ook weer aan het sneeuwen, dus op sommige momenten is het behoorlijk glad. Echter zijn we inmiddels wel wat gewend natuurlijk :)

4 reacties

Sorry, the comment form is closed at this time.